![]() |
| Kiskanma Ana Sayfa | Kiskanma Forumlari | Turk Chat | Sohbet | PoSoF Chat | aLeMiM Forumlari | Canli Radyo Dinle | BiZiMDiYaR Network | Sohbet Odalari | Okey Oyna |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
Ebru Polat Kalp Ayazı (2009) |
Reyhan Karaca Sevmeyi Bilmeyen Adam (2009) |
RadyoBizimFm Online DinLe (2009) |
Ekrem Düzgünoğlu Kahır (2009) |
Yeşim Salkım Bambaşka (2009) |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
TEşekkür Et: 0
26 Mesajına 107 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
((**Türk Sanat Müziği Koleksiyonu - Güldeste II 2008 4 CD By AhmetFB*14-Ekim-2008**))
![]() ((**Türk Sanat Müziği Koleksiyonu - Güldeste II 2008 4 CD By AhmetFB**)) ((**14-Ekim-2008**)) ![]() ![]() CD 1 Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 01 - Uzuyor Yillar Gibi Dakikalar Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 02 - Senden Uzak Günlerim Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 03 - Seninle Düstüm Dile Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 04 - Bu Son Sarkimda Sen Varsin Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 05 - Rüzgar Söylüyor Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 06 - Icin Icin Yaniyor Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 07 - Yalan Bütün Sözlerin Yalan Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 08 - Agla Gitar Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 09 - Gizli Ask Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 10 - Askimi Bilmedin Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 11 - Ellerim Böyle Bos Mu Kalacakti Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 12 - Inlegen Nagmeler Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 13 - Gönlüm Askinla Sarhos Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 14 - Seninle Bir Sonbahar Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mediha Demirkiran - 15 - Sevemez Kimse Seni [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] ![]() CD 2 Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 01 - Bir Nigah Et Kahr Ile Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 02 - Neydin Güzelim Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 03 - Güle Sorma O Bilmez Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 04 - Tez Gecsede Her Sevgide Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 05 - Unutmadim Seni Ben Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 06 - Yallan Yillar Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 07 - Icmesem Bir Türlü Icsem Bir Türlü Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 08 - Nice Sevdim Nice Yandi Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 09 - Ayrilsak Da Beraberiz Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 10 - Son Ümidimde Gitti Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 11 - Sevgimizin Askimizin Üstünde Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 12 - Ayrilik Yari Ölmekmis Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 13 - Karagözlüm Efkarlanma Gül Gayri Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 14 - Söyle Bana Cici Kiz Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Mustafa Sagyasar - 15 - Bir Karagözlü Ceylana [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] ![]() CD 3 Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 01 - Bir Nigah Et Ne Olur Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 02 - Ne Küstün Bir Sebep Söyle Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 03 - Cok Görmeyin Ne Olur Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 04 - Kirmiz Gülün Adi Var Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 05 - Ussak Taksim Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 06 - Sönmez Artik Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 07 - Gizli Derdim Kalbimdesin Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 08 - Olanlar Oldu Gecti Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 09 - Dargin Ayrilmayalim Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 10 - Kürdili Hicazkar Taksim Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 11 - Kapin Her Calindikca Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 12 - Uyup Da Eller Sözüne Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Perihan Altindag Sozeri - 13 - Benliyi Aldim Kacaktan [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] ![]() CD 4 Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 01 - Hicaz Pesrevi Ve Derdimi Ummana Döktüm Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 02 - Gönlüm Yarali Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 03 - Her Aksam Muhakkak Tesadüfümüz Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 04 - Sana Bir Buse Veremedim Diye Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 05 - Avuclarimda Hala Sicakligin Var Inan Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 06 - Saymadim Kac Yil oldu Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 07 - Gecmesin Günümüz Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 08 - Suzinak Pesrevi Ve Dokunma Kalbime Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 09 - Cözmek Elimde Degil Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 10 - Bu Kadar Yürekten Cagirma Beni Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 11 - Sana Dönmek Ne Güzel Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 12 - Ayrilik Ümitlerin Ötesinde Bir Sehir Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 13 - Kadin Bir Gül,Ask Bir Mevsim Güldeste II 2008 - Türk Sanat Müzigi Koleksiyonu By AhmetFB - Yasar Ozer - 14 - Bu Yanliz Geceler Bana Arkadas [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] 4 CD bir arada >>> linki [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ]![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|