![]() |
| Kiskanma Ana Sayfa | Kiskanma Forumlari | Turk Chat | Sohbet | PoSoF Chat | aLeMiM Forumlari | Canli Radyo Dinle | BiZiMDiYaR Network | Sohbet Odalari | Okey Oyna |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
Hande Yener Hande`ye Neler Oluyor (2010) |
Ferhat Gocer Biz Aşkımıza Bakalım ( 2010 ) |
RadyoBizimFM Radyo DinLe (2003 - 2010) |
Kutsi Bambaşka ( 2010 ) |
Emre Aydın Kağıt Evler ( 2010 ) |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
TEşekkür Et: 540
303 Mesajına 585 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Aşık Gülabi Albümleri
![]() Asik Gülabi - Döngel Birtanem Asik Gülabi - Alistim Asik Gülabi - Darmadigin Asik Gülabi - Döngel Birtanem Asik Gülabi - Ondandir Asik Gülabi - Sensiz Gecen Günlerime Lazim Asik Gülabi - Sevdigim Asik Gülabi - Utansin Asik Gülabi - Yagmur Altinda Asik Gülabi - Yillar Gececek [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Aşık Gülabi - Eline Beline 01-Dünya Dünya 02-Benim Gibi 03-Nasip olur mola 04-Sen sahip ol 05-Dertli Maraş (u.h.) 06-Zalim gurbet (u.h.) 07-Kaldırsam perdeyi (u.h.) 08-Kalktı Göç Eyledi [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Gün Benim Asik Gülabi - Aglatma Gel Gel Asik Gülabi - Badi Sabah Asik Gülabi - Bekle Dur Asik Gülabi - Ben Gamliyim Asik Gülabi - Gul Benim Asik Gülabi - Gurbet Yolu Asik Gülabi - Ne Edecegim Asik Gülabi - Ölmeden Asik Gülabi - Selam Söyleyin Asik Gülabi - Yar Beni [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Kalem Seni Kırarım Asik Gulabi - Adalete Vah Asik Gulabi - Biraz Sana Biraz Bana Asik Gulabi - Eyvah Fukaranin Asik Gulabi - insanoglu Asik Gulabi - Kalem Seni Kirarim Asik Gulabi - Ne Haldir Asik Gulabi - Orta Direk Asik Gulabi - Pil Eksiz Olmaz [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Aşık Gülabi - Sivas Madimak & Turnalar Aşık Gülabi - 01 - Sivas Madımakta Canlar Aşık Gülabi - 02 - Vefasız Yar Aşık Gülabi - 03 - Senin İçin Aşık Gülabi - 04 - Söyle Canım Aşık Gülabi - 05 - Ömrüm Aşık Gülabi - 06 - Mapushane Aşık Gülabi - 07 - Nere Gidem Aşık Gülabi - 08 - Eller İçinde Aşık Gülabi - 09 - Turnalar Aşık Gülabi - 10 - Deleli [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Bosu Bosuna Asik Gülabi - Adallet Bak Asik Gülabi - Bosu Bosuna Asik Gülabi - Daha Bende Ne Kaldi Asik Gülabi - Dedemoglu Asik Gülabi - Felek Bizi Atti Asik Gülabi - Ne Hazin Bakarsin Asik Gülabi - Nedir Felek Senden Cektigim Asik Gülabi - Neredesin Sen Nerede Asik Gülabi - Sende Yanasin Sen De Yan Asik Gülabi - Vah ile Gecti Asik Gülabi - Yeter Be Aglar Beyler [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Gülabi - Dergah 1 Dostuna Dost Asik Gülabi -1 Isa Ile Gittim Asik Gülabi -2 Turnalar Dost (u.h.) Asik Gülabi -3 Bir Sahin Asik Gülabi -4 Kalma Günahlara Asik Gülabi -5 Dostuna Dost Asik Gülabi -6 Medet(u.h.) Asik Gülabi -7 Bektasim Ben Asik Gülabi -8 Pirim Geliyor Asik Gülabi -9 Vara Geldim [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Dergah 2 Asik Gülabi - Abdal Musa Asik Gülabi - Arsa Duranlar Asik Gülabi - Ben Ali'yim Ali Benim Asik Gülabi - Bu Meydanda Bu Divanda Asik Gülabi - Demine Hü Asik Gülabi - Haci Bektas-I Veli Asik Gülabi - Hizmet Etme Kör Kapisinda Asik Gülabi - Hüseyin Asik Gülabi - Kafa Asik Gülabi - Tozlu Yol Oldu Asik Gülabi - Ya Muhammet Ya Ali [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Dergah 4 Asik Gülabi - Ali El Aman Asik Gülabi - Ali'yi Severiz Aleviyiz Biz Asik Gülabi - Arzuladim Sana Geldim Asik Gülabi - Gördünmü Turnam (U.H) Asik Gülabi - Hak Diye Yalvaririm Haci Bektas'a Asik Gülabi - Haktan Bize Nida Geldi Asik Gülabi - Hünkar Haci Baktas Veli Merhaba Asik Gülabi - Muhammed Izniyle Asik Gülabi - Ölmemeye Care Mi Var Asik Gülabi - Yetis Sahi Merdan Yetis [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Dergah 5 Asik Gülabi-01-Alidir Ali Asik Gülabi-02-Yetis pirim ali yetis Asik Gülabi-03-Nur haci Bektas Asik Gülabi-04-Alim haniya Asik Gülabi-05-Ya muhammed sefaat sende Asik Gülabi-06-Medet bektasi veli Asik Gülabi-07-Hak muhammet pirim Ali Asik Gülabi-08-Durdum Ali Darina Asik Gülabi-09-Eba muslum Asik Gülabi-10-Kerbelada yatar imam Huseyin Asik Gülabi-11-Sofu [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Türküola Asik Gülabi - Banazdan Sürdüler Sivasa Beni Asik Gülabi - Biktim Artik Bu Dünyadan Asik Gülabi - Canim Bilemedim Asik Gülabi - Carikli Diyerek Bana Gülerdin Asik Gülabi - Disa Bagli Türkiye Asik Gülabi - Dostlara Derdimi Acar Giderim Asik Gülabi - Gözümün Yasi Asik Gülabi - Kismet Atmis Bizi Gurbete Asik Gülabi - Ufukta Bir Günes Dogdu Asik Gülabi - Yeter Artik Doldu Cilem Asik Gülabi - Yüregim Tutustu Yanar Asik Gülabi - Zalim Gurbet Sana Kardas Mi Oldun [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Aglar Huseyin Askina Asik Gulabi - Aglar Huseyin Askina Asik Gulabi - Ecel Yastigina Koydum Basimi Asik Gulabi - Ezilir Emekci Asik Gulabi - Hastayim Yaram Derin Asik Gulabi - Kalem Seni Kirarim Asik Gulabi - Kara Gunler Asik Gulabi - Medet Asik Gulabi - Nazli Yardan Ayrilali Asik Gulabi - Soydular Bizi Asik Gulabi - Yalan Dunya [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Alevi Nefesleri Asik Gülabi - Ali Olmasaydi Asik Gülabi - Cem Duasi Asik Gülabi - Gelin Ey Canlar Asik Gülabi - Hak Yolu Asik Gülabi - Imam Hüseyin Asik Gülabi - Konusma Asik Gülabi - Kuran Yazilirken Asik Gülabi - Nur Haci Bektas Asik Gülabi - Sana Derim Asik Gülabi - Sana Sigindim [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Ali Ile Neslihan Asik Gülabi - Ali Ile Neslihan Devami Asik Gülabi - Dumanli Dumanli Asik Gülabi - Fakirlik Asik Gülabi - Fani Dünya Asik Gülabi - Gögdeli Yaylasi Devami Asik Gülabi - Insan Kalbini Asik Gülabi - Kara Sevda Asik Gülabi - Neyim Var Asik Gülabi - Pir Sultan Asik Gülabi - Postaci Asik Gülabi - Sefil Baykus Asik Gülabi - Sular Sel Gibi Asik Gülabi - Yalan Dünya [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Anam Toprak Asik Gülabi - Aman Dostlar Asik Gülabi - Anam Toprak Asik Gülabi - Biktim Artik Bu Dünyadan Asik Gülabi - Bitis Asik Gülabi - Bul Ahu Gözlüm Asik Gülabi - Gurbet Elinde Kaldim Asik Gülabi - Halde Kalmadi Asik Gülabi - Hangi Dagin Ardindasin Asik Gülabi - Kismet Beni Atmis Asik Gülabi - Merhamet Eyle Asik Gülabi - Muhannet Asik Gülabi - Nice Uzun Yoldan Geldim Asik Gülabi - Su Bitmeyen Kara Günler Asik Gülabi - Muhannet [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Aşık Gülabi - Kerbela Yastadir Aşık Gülabi-01-Kerbela Aşık Gülabi-02-Hu Erenler cemine Aşık Gülabi-03-Yetiş İmam Hüseyin Aşık Gülabi-04-Ya Ali Senden İsterim Aşık Gülabi-05-Aliden gecmem Aşık Gülabi-06-Var idi Aşık Gülabi-07-Eğer sorar isen Aşık Gülabi-08-Susuz duranlar durana Aşık Gülabi-09-Kula bak kula Aşık Gülabi-10-Kırma kimseyi [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Medet Asik Gulabi - Dedemoglu Asik Gulabi - Dusmanina Dusmanim Asik Gulabi - Enst Asik Gulabi - Hak Divani Asik Gulabi - Hayir Kapilari Acarsin Asik Gulabi - Hunkar Haci Bektas Veli Asik Gulabi - iki Turnam Gelir Asik Gulabi - Kalem Seni Kirarim1 Asik Gulabi - Medet Asik Gulabi - Mervan Kerbela Ya Bir Bak Asik Gulabi - Sefil Baykus [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Sivas - Madimak Asik Gülabi - Deleli (U.H.) Asik Gülabi - Eller icinde Asik Gülabi - Mapushane Asik Gülabi - Nere Gidem Asik Gülabi - Ömrüm Asik Gülabi - Senin icin Asik Gülabi - Sivas Madimakta Canlar Asik Gülabi - Söyle Canim Asik Gülabi - Turnalar (U.H.) Asik Gülabi - Vefasiz Yar [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Yol Muhammed Alinindir Asik Gulabi - Acildi Cennet Kapisi Asik Gulabi - Biri Haci Bektas Biri Ataturk Asik Gulabi - Haci Bektas Tekkesi Asik Gulabi - insanliga ibret Asik Gulabi - Kotu Olan Bana Neyler Asik Gulabi - Niyaz Edip Yanmaya Geldim Asik Gulabi - Turnam Gidersen Bizim Ellere Asik Gulabi - Ya Huseyin Gel Yetis Asik Gulabi - Yol Muhammed Ali Nindir Asik Gulabi - Yol Ogluyum [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Ihtiyar Oldum Asik Gülabi - Az Mı Geldi Asik Gülabi - Beter Ol Asik Gülabi - Candan Sevdigim Asik Gülabi - Dedemoglu Asik Gülabi - Hastayken Asik Gülabi - Ihtiyar Oldum Asik Gülabi - Kaldir Perdeyi Asik Gülabi - Kelles Dünya Asik Gülabi - Ne Cikar Asik Gülabi - Ne Edecek Asik Gülabi - Nice Oldu Asik Gülabi - Tez Gel [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gulabi - Adalete Bak Asik Gulabi - Adalete Bak Asik Gulabi - Beylerimiz Var Asik Gulabi - Ezilir Emekci Asik Gulabi - Gelir Dostum Asik Gulabi - Gelsene Asik Gulabi - ihtiyarlik Dustu Sere Asik Gulabi - isci Koylu Asik Gulabi - Soydular Bizi Asik Gulabi - Uyan Kardas Asik Gulabi - Yilmaz Guneye Agit [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Aşık Gülabi-Uyan kardaş Asik Gülabi - Aman Daglar Asik Gülabi - Baris icin Asik Gülabi - Calis Calis Bosa Emek Asik Gülabi - Dogru Yolu Bilen Kisi Asik Gülabi - isci Köylü Hep Uyandik Asik Gülabi - Ölüm Caliyorsa Kapini Asik Gülabi - Pir Sultanim Nerede Asik Gülabi - Uyan Kardas Asik Gülabi - Verin Hakkimizi Yiyemezsiniz Asik Gülabi - Yandik Aney [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Aşık Gülabi - Yıkılsın Gurbet Asik Gulabi - 01 Bes Nufusa Bir Tek Ekmek Asik Gulabi - 02 Hazin Hazin Aglar Gonul Asik Gulabi - 03 Can Dane Dane Asik Gulabi - 04 Elveda Asik Gulabi - 05 Ela Gozlum Asik Gulabi - 06 Yikilsin Gurbet Asik Gulabi - 07 Hangi Dagin Ardindasin Asik Gulabi - 08 Ne Hallere Dustum Asik Gulabi - 09 Yar Da Benim Gibi Kadersizmis Asik Gulabi - 10 Ben Hapiste Sen Kundakta [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Aşık Gülabi - Yardan Ayrılalı Asik Gülabi - Ahim Var (U.Hava) Asik Gülabi - Ben Bu Derde Derman Bulamam Asik Gülabi - Bir Melegi Asik Gülabi - Dön Bakalim Asik Gülabi - Dünya Sütlü Meme Asik Gülabi - Düstümü Düstü Asik Gülabi - Eyvah Asik Gülabi - Gayri (U.Hava) Asik Gülabi - Kara Gözlüm (Bozlak) Asik Gülabi - Muhannet (Bozlak) Asik Gülabi - Sari Ciydem Asik Gülabi - Sikâyetim Sana Asik Gülabi - Yardan Ayrilali [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Aşık Gülabi - Yıllar Ağlar Mahzuni'ye Asik Gulabi - Felek Yollarimi Bagladi Asik Gulabi - Gurbet Yolu Asik Gulabi - insanlik Mektebi Asik Gulabi - Kader Cizgisi Asik Gulabi - Mapushane Asik Gulabi - Neyine Merhaba Neyine Selam Asik Gulabi - Selam Olsun Asik Gulabi - Simdi Anliyorum Kendi Sucum Asik Gulabi - Toprak Bekler Anam Gibi Asik Gulabi - Yillar Aglar Mahzuni'ye Asik Gulabi - Yorgunum [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Asik Gülabi - Dediler 01 - Asik Gulabi - Kalem Seni 02 - Asik Gulabi - Maras'a 03 - Asik Gulabi - Gel Yeter 04 - Asik Gulabi - Bizlere 05 - Asik Gulabi - Gel Diye Yazmis 06 - Asik Gulabi - Gibi Gibi 07 - Asik Gulabi - Neyine Selam 08 - Asik Gulabi - Yaralanmasin 09 - Asik Gulabi - Varya 10 - Asik Gulabi - Alistim 11 - Asik Gulabi - Dediler [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Aşik Gülabi - Vah ile Gecti Ömrüm ![]() 01 - Aşık Gülabi - Zamani mi 02 - Aşık Gülabi - Vah ile Gecti 03 - Aşık Gülabi - Ol Kirklar Cemi 04 - Aşık Gülabi - Divane Gönül 05 - Aşık Gülabi - Gülü Nerde Olur 06 - Aşık Gülabi - Meyvesiz Agac 07 - Aşık Gülabi - Dön Gel 08 - Aşık Gülabi - Ali'dir 09 - Aşık Gülabi - Ne Edeceksin 10 - Aşık Gülabi - Ya Muhammed Ya Ali [Sadece Üye Olanlar Ve Aktif Edilmis Nickler Linkleri Görebilirler.. ] Not: Eren kardeşimden alintidir. |
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|