![]() |
| Kiskanma Ana Sayfa | Kiskanma Forumlari | Turk Chat | Sohbet | PoSoF Chat | aLeMiM Forumlari | Canli Radyo Dinle | BiZiMDiYaR Network | Sohbet Odalari | Okey Oyna |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
Hande Yener Hande`ye Neler Oluyor (2010) |
Ferhat Gocer Biz Aşkımıza Bakalım ( 2010 ) |
RadyoBizimFM Radyo DinLe (2003 - 2010) |
Kutsi Bambaşka ( 2010 ) |
Emre Aydın Kağıt Evler ( 2010 ) |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) | |||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
TEşekkür Et: 442
395 Mesajına 681 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O an kulakların çınlasın Seni burdan andığmda Aman sakın ağlamayasın Bizi sakla gözyaşında Unutulmaz unutulmaz Yaşadığımız unutulmaz Bize olanlar yaşananlar Nasıl olur unutulur O an dudakların sızlasın Başka biri öptüğünde Aman sakın bağarmayasın Acını sakla dudaklarında Unutulmaz unutulmaz Yaşadığımız unutulmaz Bize olanlar yaşananlar Nasıl olur unutulur Ne yapalım birkez Kaçtı bu aşk vapuru Peki bu sahiller unutulur mu? Unutulmaz unutulmaz Yaşadığımız unutulmaz Bize olanlar yaşananlar Nasıl olur unutulur
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnanmasam!.. Kimliksiz bir bulutun kırık düşen yağmurundan sonra, Göğsümde bir çocuk şenliğiyle uyanmazdım.. İnanmasam!!.. Bıraktığım yol tekrar bana dönerken, Naftalin kokulu bir sandıkla bekletilmezdim.. İnanmasam!!!.. LâL olmazdı bakışlarım.. ![]() ![]() ![]() ![]() Aşkın ELif HaLi ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
|
|||
| Sitemiz paylaşım üzerine kurulu bir forum sitesi oldugu için kullanıcılar her türlü görüşlerini ve paylaşımlarını önceden onay alınmadan anında siteye yazabilmektedirler, bu yazılardan dolayi doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir, yine de sitemizde yasalara aykırı unsurlar bulmanız durumunda abuse@kiskanma.com adresine bildirebilirsiniz, sikayetiniz incelendikten sonra en kisa sürede gereken yapılacaktir |