![]() |
| Kiskanma Ana Sayfa | Kiskanma Forumlari | Turk Chat | Sohbet | PoSoF Chat | aLeMiM Forumlari | Canli Radyo Dinle | BiZiMDiYaR Network | Sohbet Odalari | Okey Oyna |
|
|||||||
| Kayıt ol | Yardım | VB Image Host | Üye Listesi | Ajanda | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
|
Hande Yener Hande`ye Neler Oluyor (2010) |
Ferhat Gocer Biz Aşkımıza Bakalım ( 2010 ) |
RadyoBizimFM Radyo DinLe (2003 - 2010) |
Kutsi Bambaşka ( 2010 ) |
Emre Aydın Kağıt Evler ( 2010 ) |
|
|
LinkBack | Seçenekler | Stil |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2008
TEşekkür Et: 540
303 Mesajına 585 Kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0
![]() |
Anılara Yolculuk - Üstatların Sunumları - Böl - 1
Anılara Yolculuk - Üstatların Sunumları - Böl - 1
"Sevgili Nostalji Müzik Sever Arkadaşlar; Mevcutlarımın içerisinde çok az bir miktarda nostalji pop müzik bulunuyordu. Aşağıdaki birbirinden güzel ve değerli eserleri bir paylaşım sitesindeki gönül dostlarından (reklam olmaması için site ismini vermiyorum) edindim. Geçmişin birbirinden en güzel unutulmaz eserlerini günümüze kadar değerli birer hazine gibi saklayan,koruyan ve belli bir zorluklar içerisinde de olsa bizim ile paylaşan bu üstatlarıma gönül dolusu teşekkürler. Sağolsunlar varolsunlar. Sizlere aşağıda üstatlardan 15.02.2008 tarihine kadar topladığım eserleri, tekrar sizlere vermeye çalışıyorum. Bu arşivde benim en ufak bir katkım bulunmamaktadır. Olamazda.Çünkü bu eserlerin ilk paylaşıma açan ve paylaşıma kazandıran bahse konu üstatlardır. Onların değerli emeklerini çalarak,ve isim vererek paylaşımda bulunamam. Başka sitelerde de paylaşıma açılması düşünülürse,konu hakkında hassasiyet gösterilmesini umarım. Ben sadece link verdim. Lütfen önemle rica ediyorum.Bana teşekkür etmeyiniz. Teşekkürünüze cevap verilmiyecektir.Kabalık olarak angılanmasını kesinlikle düşünmeyiz. Üstatlar belli.Teşekkürü ve en iyi dilekleri ile onlar hak ediyor. Böyle eşsiz eserleri bizlere kazandıran ve paylaşan; Üstatlara; Sevgi ve saygılarımı sunuyorum." Dark White ![]() Aşkpolicesi, Dr Gentleme, Fidika, Gandalf, Gillmore, Glorfindel 38, Happyist, H.Murat, Hüznün Makamı, Jonnyguitar, Kerkenes, Medy, Nihat Bingöl, Skn, Sehbir, Seyfit, Oreh, Otetik, Plakçı, Recnut, Sehbir, Seyfit, Volkan Acar, Zapata Wapcep. Boyut : 11.0 GB Mp3 : 3.683.- Adet - A - 1 (1975) Seninle Bir Dakika (1978 Sevince - Nilüfer Grup Nazar (1979) Seviyorum - Maria Rita Epik (1980) Petr'oil - Ajda Pekkan (1981) Dönme Dolap - Ayşegül& Modern Folk Üçlüsü (1982) Hani - Neco (1983) Opera - Çetin Alp & Short Waves (1984) Halay - 5 Yıl Önce 10 Yıl Sonra (1985) Didai Didai Dai (Aşık Oldum) - MFÖ (1986) Halley - Klips Ve Onlar (1987) Şarkım Sevgi Üstüne - Seyyal Taner & Grup Lokomotif (1988) Sûfi - MFÖ (1989) Bana Bana - Pan (1990) Gözlerinin Hapsindeyim - Kayahan (1991) İki Dakika - İzel & Reyhan & Can (1992) Yaz Bitti - Aylin Vatankoş (1993) Esmer Yarim - Burak Aydos (1995) Sev - Arzu Ece (1996) Beşinci Mevsim - Şebnem Paker (1997) Dinle - Şebnem Paker (1998) Unutamazsın - Tüzmen (1999) Dön Artık - Tuba Önal (2000) S.O.S Yorgunum Anla - Pınar Ayhan (2001) Sevgiliye Son - Sedat Yüce (2002) Leylaklar Soldu Kalbinde - Grup Safir (2003) Ewery Why That i Can - Sertab Erener (2004) For Real - Athena (2005) Rimi Rimi Ley - Gülseren& Şaman (2006) Süper Star - Sibel Tüzün (2007) Shake It Up Şekerim - Kenan Doğulu 1 Mayıs - Cem Karaca 1 Mayıs Marşı - Timur Selçuk 24 Saat - Riza Silahlipoda 1978 Anadolu Major - Dostluga Davet 2023 - Baris Manco 2024 - Baris Manco 2025 - Baris Manco A.10.Yıl Marşı Abidik Gubidik - Öztürk Serengil Acığda Bana Ver - Barış Manco Acılar Sürekli Olamaz 1978 - Ersan Erdura Adana Çiftetellisi - Zafer Dilek Adanalı - Zafer Dilek Affet - İnci Cayirli Affetmem - Funda Aglamak Geliyor Icimden (1973) - Modern Folk Üçlüsü Aglarsin Beni - Melike Demirag Aglayan Gozler - Tanju Okan Aglayan Gozlerim - Tulay ***** 2 Aglıyormuşsun - Ömur Göksel Agliyorsam Sen Aldirma - Isil German Agliyorum - Mehmet Pekun Aglıyorum Yine - Nilufer Agora Meyhanesi - Nilufer Agora Meyhanesi - Ozdemir Erdogan Agora Meyhanesi - Yurdaer Dogulu Orkestrasi Ağlarım - Erol Büyükburç Ağlarsa Anam Ağlar - Üç Hürel Ağlayamıyorum - Zerrin Özer Ağlıyorum - Muzaffer Uludag Ah - Volkanlar Orkestrasi Ah Bekarlik Ah Sultanlik - Berkant Ah Berelim - Alpay Ah Bir Atas Ver - Sevingul Bahadir & Cihan Okan Ah Bir Zengin Olsam - Tanju Okan Ah Dede Vah Dede - Engin Evin Ah Dünya - Zafer Dilek Ah Kizlar - Berkant Ah Müjgan Ah - Sadri Alışık Ah Nerede Vah Nerede - Fusun Onal Ah Neredesin - Humeyra Ah Neyleyim Gonul - Hulya Kirbag Ah Sen Sen Sen Sen - Kerem Yilmazer Ah Seni Saskin - Hayko Ah Su Baslik Parasi - Beyaz Kelebekler Ah Su Kadinlar - Selim Sam Ah Yalancilik - Birsen Armagan Ahu Gözlüm - Gülden Karaböcek Aile Şerefi (Flim Müziği) - Melih Kibar Ak Duvakli Gelin - Metin Ersoy Ak Guvercin - Ersen Akdeniz Cocuklari - Ali Kocatepe-Ertan Anapa-Esin Engin-Fusun Onal-Gokben-Nilufer Akilsiz Basa Fayda Yok - Gokben Akin Var Akin - Fikret Kizilok Akla Karayi Sectim - Ersen Aklimda Sen Fikrimde Sen - Nukhet Duru Aklimdan Bile Gecmezdi - Aydin Tansel Aklin Nerdeydi - Yesim Aksam Oldu Huzunlendim Ben Yine - Ozdemir Erdogan Aksam Sefasi - Coskun Demir Al Beni - Ajda Pekkan Al Beni - Ayşegül Aldinç Al Beni Cal Beni - Nilufer Al Beni De - Berkant Al Beni de Yanina - Nukhet Duru Al Geriye Resmini - Kamuran Akkor Al Gonlumu Diyar Diyar - Nukhet Duru Al Götür Beni de - Ercan Turgut & Fikret Aslan & Grup Sdüdyo Al Sazimi Vur Sazima - Gokhan ***** 3 Al Ve Isit Ellerimi - Meral & Zuhal Al Yanaklim - Ayla Dikmen Ala Gozlerini - Haramiler Ala Gozlerini Sevdigim - Cahit Oben Alaaddinin Sihirli Lambasi - Erol Buyukburc Alagoz - Esin Engin Alcak Gonullu - Nilufer Aldandim - Erol Buyukburc Aldanirim Sanma - Nilufer Aldanma Sakin - Harika Degirmenci Aldim Basimi Gidiyorum - Erol Evgin Aldim Veda Mektubunu - Nukhet Duru Aldırma Gönül - Edip Akbayram Alev Alev - Sezen Aksu Ali - Nilufer Ali Pasa A - Idi - Modern Folk Üçlüsü Alev Alev - Sezen Aksu Ali - Nilufer Ali Veli - Modern Folk Uclusu Alin Beni Beraber - Ali Riza Binboga Alismak Sevmekten Zor - Selami Şahin Allah Allah Ne Zaman - Güzin ile Baha Allam Alam - Ayla Algan & MFU Allam Alam - Esin Afsar Allam Alllam - Modern Folk Üçlüsü Alli Turnam - Erol Pekcan Alli Turnam - Ersen Alli Turnam - Gulden Karabocek Alninin Dag Atesiyle - Ersen Altin Hizma - Sevingul Bahadir & Cihan Okan Altin Kafes - Esin Afsar Altin Kafes - Guzin & Baha Altin Kafes - Selda Altin Tasta Uzum Var - Erol Buyukburc Ama Neden - Semiramis Pekkan Aman Aman - Kamuran Akkor Aman Avci Vurma Beni - Baris Manco Aman Doktor - Nevzat Yalaz Aman Efem - Fusun Onal Aman Karpuz Kestim Yiyen Yok - Hurşit Yenigün ve Grubu Anadan Ayrı - Ercan Turgut Anadolu Dansi - Uc Hurel Anadolu Oyun Havasi - Cem Karaca Anadolu Turkusu - Salim Dundar Anadoluda Sevdim - Erkin Koray Anılar - Coşkun Sabah Anilar - Nukhet Duru Anilar - Ugur Akdora Ankara Rüzgarı - Nesrin Sipahi Anladim Ki (1) - Leman Sam Anlamadim Gitti - Ajda Pekkan ***** 4 Anlamadin Mi - Ayla Dikmen Anlamiyorum - Fusun Önal Anlasana - Ayla Algan Anlasana - İlhan İrem Anlat Arkadasim - Selçuk Ural Anlatacak Birsey Kalmadi - Nilufer Anlatamiyorum - 21. Peron Anlatamıyorum - Banu Anlatamìyorum - Humeyra Anlatma - Ömur Göksel Anlıyorsun Değilmi - Barış Manço Anma Arkadas - Erkin Koray Annem - Ayferi Annem - Tanju Okan Antalya'ya Kos - Akdeniz Cocuklari Antonio - Ayla Dikmen Anya Manya Kumpanya - Zumrut Apansiz Uyanirsan - Timur Selcuk Ara beni - Alagozler Ara Sira Bazi Bazi - Nilufer Arabaci - Korkut Koray Arabamin Atlari - Berkant Arabaya Tas Koydum - Nermin Candan Arama Beni - Ersen Aramizda Karli Daglar - Asu Maralman Arap Çiftetellisi - Yurdaer Dogulu Orkestrasi Arap Sacı - Erkin Koray Ararım - Selcuk Alagöz Ararım Sorarim - Semiramis Pekkan Ararsìn Beni - Ali Riza Binboga Aras Uste Buz Uste - Tulay German Ardanin Masallari - Arda Kardes Arim Balim Petegim - Nese Karabocek Arim Balim Petegim - Nesrin Sipahi Arım Balım Peteğim - Süheyl Denizci Orkestrası Arkadasimin Askisin - Juanito Arkadasimin Askisin - Neco Arkadasimin Askisin - Selcuk Ural Arkadaş - Cici Kızlar Arkadaş - Erkin Koray Arkadaş - Melike Demirag Arkadaş Yok - Kamuran Akkor Arkadaşımın Aşkısın - Gönül Yazar Arkadaşımın Aşkısın - Juanito Arkadaşımın Aşkısın - Nesrin Sipahi Arnavut Kaldırımı - Demet Sagiroglu Arpa Bugday Daneler - Haramiler Artik Senin Degilim - Sevda ***** 5 Artik Sevmeyecegim - Beyaz Kelebekler Artik Sevmeyecegim - Erol Buyukburc Artik Sevmeyecegim - Nese Karabocek Artık Sevmeyeceğim - Unutulmayan Şarkılar Artik Yalniz Degilim - Yasemin Kumral Artik Yalnizim - Juanito Artik Yeter - Kaygisizlar Arzu Kızım - 1967 Ayna Arzu Kizim - Beyaz Kelebekler Ask Atesi - Enis Erge Ask Baslarken - Erol Evgin Ask Bir Armagan - Bes Yil Once On Yil Sonra Ask Bir Hasret Sarkisidir - Ertan Anapa Ask Bitmesin - Ayferi Ask Boyledir - Alpay Ask Bu - Nukhet Duru Ask Budur Iste - Pakize Suda Ask Cicegi - Asu Maralman Ask Cicegi - Mavi Isiklar Ask Davasi - Uc Hurel Ask Dedigin Laftir - Gokben Ask Defteri - Ayla Dikmen Ask Degil Nefret Degil - Ilhan Irem Ask Deyip Gecmeyin - Berkant Ask Eski Bir Yalan - Kamuran Akkor Ask Eskiden - Mehmet Pekun Ask Hikayesi - Ayla Algan Ask Hikayesi - Gonul Yazar Ask Icin Olmeli - Sezen Aksu Ask Mi Bu - Ayla Algan Ask Mi Diyorsun Buna - Meral & Zuhal Ask Nedir Bilmezdim - Mehmet Pekun Ask Nezlesi - Fusun Önal Ask Oyunu - erkin koray Ask Sarabi - Kaygisizlar Ask Senin Bildigin Gibi Degil - Grup Bunalim Ask Sonmesin - Zumrut Ask Tuzagi - Isil Yucesoy Ask Ve Sen - Zumrut Ask Yolu - Isil German Ask Yolu - Pinar Togay Ask Yolunda - Nilgun Basaran Aska Donuyorum - Erkin Koray Aska Erer Miyim - Esin Afsar Aska Inanmiyorum - Erkin Koray Aska Kapali Kalbim - Erol Buyukburc Aska Kucak Actik - Gokben Aska Paydos - Kamuran Akkor Aska Paydos - Veronika Aska Saygin Varsa - Nese Karabocek ***** 6 Aska Tovbe - Birsen Armagan Aska Veda Ettim - Ayla Algan Askaros Deresi - - Cem Karaca Asker Mektubu - Ayla Algan Asker Mektubu - Ayla Dikmen Askerligim Bitince - Kenan Aski Bekle Diyor Kalbim - Zeki Muren Aski Bulacaksin - Tanju Okan Aski Sende Buldum - Gonul Turgut Aski Sende Tanidim - Nilgun Arkin Aski Tanisan - Berkant Askim Dillere Destan - Ertan Anapa Askimiz Bitecek - Erkin Koray Askimiz Bitti - Dario Moreno Askimiz Bitti Mi - Kamuran Akkor Askimizi Unuttum - Askin Gozu Kor mu - Rana Alagoz Askin Kaderi - Isil German Askin Olmasa - Salim Dundar Askin Omru Var Mi - Yesim Askindan Oluyorum - Hayko Askla Dolu Dunya - Omur Goksel Askla Pazarlik Olmaz - Gokben Asklarin Bittigi Bir Yer Mi Var - Alpay Asklarin En Güzeli - Yasar Güvenir Asklarin Icindeyim - Askolsun Sevgilim Sana - Semiramis Pekkan Asksiz Adam - Hasan Calimli Asksiz Olmaz - Ihsan Kayral Asksiz Yapamam - Suna Artun Poyraz Askta Gurur Olmaz - Nilufer Askta İsyan olmaz - Gökben Asktan da Ote - Sezer Guvenirgil Asla Bir Daha Sevemem - Alpay Aslan Mehmedim - Yesim Asmam Cardaktan - Beyaz Kelebekler Asya Turkusu - Dogan Canku Aşığım Bir Şoföre - Serpil Orumcer Aşığım Sana - Çoşkun Sabah Aşıksın - Ersan Erdura Aşk - Sezen Aksu Aşk Alfabesi - Yeşim Aşk Bitmesin (1968) - Ayferi Aşk Budur İşte - Asu Maralman Aşk Çiceği - Asu Maralman Aşk Davası - Üç Hürel Aşk Dediğin Laftır - Gökben Aşk Defteri - Ayla Algan Aşk Eski Bir Yalan - Unutulmayan Şarkılar ***** 7 Aşk Eski Bir Yalan - Kamuran Akkor Aşk Hikayesi - Ayla Algan Aşk Hikayesi - Gönül Yazar Aşkim Dillere Destan - Ertan Anapa Aşkımı Süpürmüşler - Sokak Çocuğu Ali Aşkımız Bitecek - Erkin Koray Aşkimiz Yazilsaydi Semaya - Okyay Aşkın - Muzaffer Uludag Aşkın Beni Neyledi - Tansu Aşkın Bir Ateş - Selda Bağcan Aşkın Çagı Yok - Gönül Yazar Aşkın En Güzeli - Nurhan Damcıoğlu Aşkın Kanunu - Ayla Büyükataman Aşkın Kanunu - Neşe Karaböcek Aşkın Mapushane - Selcuk Ural Aşkın Masalmış - Berkant Aşkın Olmadıgı Yerde - Fikret Kızılok Aşkın Rüyası - Ersen Aşkın Sırrı Aşkın Son Duragı - Alagöz Kardeşler Aşkına Doyum Olmaz - Neşe Karaböcek Aşkından Deliye Döndüm - Fusun Önal Aşktan Basim Dönüyor - Gökben Atamam Ben Kalbimi - Rana & Selcuk Alagoz Ates Bacayi Sarmis - Rana & Selcuk Alagoz Ates Bocegim - Beyaz Kelebekler Ateşine - Zafer Dilek Ateşini Yolla Bana - Hakan Peker Atışma - İsmail Dümbüllü & Sadri Alışık Atlantis - 5 Yil Once 10 Yil Sonra Atli Karinca - Ajda Pekkan Atsan Atilmaz Satsan Satilmaz - Neşe Karaböcek Avare - Atilla Atasoy Avare Asik - Erol Buyukburc Avsar Illeri - Okay Ergil Folk Uclusu Ay Altinda - Selma Guneri Ay Ay Ay - Ayla Dikmen Ay Balam - Esin Afsar Ay Beyaz Deniz Mavi - Juanito Ay Beyaz Deniz Mavi - T.P.A.O. Batman Orkestrasi Ay Dogarken - Ajda Pekkan Ay Kacma - Fusun Onal Ay Karanlik - Cem Karaca Ay Osman - Fikret Kizilok Aya Bak Yildiza Bak - Haramiler Ayağında Kundura - İbrahim Tatlıses Ayak Oyunlari - Ali Riza Binboga Ayirdilar - Banu ***** 8 Aynalar - Elvan Sevil Aynalar - Gulay Aynalar - Salim Dundar Aynalar Aynalar - Ayten Alpman Aynali Kemer - Barış Manço Ayni Yasayan Kalpler - Kenan Ayni Yerde Ayni Gun - Gonul Yazar Ayni Yolun Yolcusu - Alpay Ayri Dunyalar - Erol Evgin Ayri Duseli - Berkant Ayrilalim Aglamadan - Senay Ayrilan Yollar - Sevda Karaca Ayrilanlar Icin - Timur Selcuk Ayrildigin Gunden Beri - Erdem Alkin Ayrildik Yalnizim - Ayten Alpman Ayrilik - Dogan Canku Ayrilik - Leman Sam Ayrilik - Secaettin Tanyerli Ayrilik - Selcuk Alagoz Ayrilik - Yasar Guvenir Ayrilik Aksami - Ilhan Irem Ayrilik Anisi - Kuddusi Ayrilik Atesi - Aydin Arkun Ayrilik Belki Ölümden Beter - Yasar Güvenir Ayrilik Canlari - Gulistan Okan Ayrilik Canlari - Yasemin Kutsi Ayrilik Gunu - Nese Karabocek Ayrilik Gunumuz - Cem Karaca Ayrilik Hasreti - Nilufer Ayrilik Mi Bu Askin Sonu - Okyay Ayrilik Olmasa - Esmeray Ayrilik Ruzgari - Yasemin Kumral Ayrılık Rüzgarı - Alpay Ayrılık Rüzgarı - Yıldırım Gürses Ayrilik Sarkisi - Sevda Ayrilik Sarkisi - Sezen Cumhur Onal Ayrilik Sevdaya Dahil - Atilla Atasoy Ayriliklar Unutulmaz - Zerrin Özer Ayriliyoruz - Ercan Yenal Ayrilmak Olmasa - Cantekin Ayrilmayalim - Rana & Selcuk Alagoz Ayrilsak Da - Cihan Akerson Ayrilsak da Beraberiz - Kenan Ayrilsak Da Bu Dunyada - Kenan Ayselere Gel - Ozdemir Erdogan Aysen - Cem Karaca ***** 9 Ayşecik ile Ömercik Aytenin Sonu - Timur Selcuk Ayva Cicek Acmis - Mavi Isiklar Ayyas - Tanju Okan Azbucuk Sevgi - Nukhet Duru Azizem - Nese Karabocek ***** - B - 10 Baba - Cem Karaca Babalar - Kenan Babam Gibi - Tanju Okan & Ruchan Camay Babam Yazdi Ben Besteledim - Tunay Akdeniz Babidi Bibidi Bu - Parla Senol Baby - Fikret Kizilok Baby Sitter - Baris Manco Bag Bozumu - Selcuk Alagoz Bagdat Yolu - Ayla Algan Bagdat'li - Erol Buyukburc Bagisladin - Nil Burak Baglamamin Dugumu - Erol Buyukburc Bagriyanik Dostlara - Asu Maralman Baha Beklerken - Ali Riza Binboga Baharda Kuslar Gibi - Ozdemir Erdogan Baharı Beklerim - Ali Riza Binboga Baharim Sensin - Ali Riza Binboga Baharin Geldigi - Hulya Bahcelerde Borulce - Rana Alagoz Bahcelerde Geldi Bahar - Mogollar Bahcelere Geldi Bahar - Selcuk Alagoz Bahriye Çiftetellisi - Bak Bir Varmis Bir Yokmus - Iham Gencer Bak Kalbim - Alpay Bak Su Adama Asik Oldu - Ayla Algan Bak Su Cocuga Anne - Cici Kizlar Bak Yanimdasin - Rana & Selcuk Alagoz Bakkallar Satiyor Karaca Uzum - Berkant Baksana Bana - Işıl German Baksana Talihe - Ajda Pekkan Bal Agizlim - Ilhan Irem Bal Arisi - Kamuran Akkor Bal Gibi Olur - Asu Maralman Balikcinin Oykusu - Haramiler Balla Balla - Erkin Koray Ballade A La Pluie - Adamo Balonlarım Vardı - İbo Bana Gercekleri Soyle - Gulden Karabocek Bana Guzel Seyler Soyle - Asu Maralman Bana Ne - İskender Dogan Bana Öyle Bakma - Serpil Orumcer Bana Sen Bile Çare Degilsin - Erol Evgin Bana Seni Gerek Seni - Zafer Banu Hulya Bana Yalan Soylediler - Bes Yil Once On Yil Sonra Bana Yalan Soylediler - Semiramis Pekkan Bang Bang - Ajda Pekkan Bang Bang - Cem Karaca Baris Dersi - Yasemin Kumral Baris Dersi - Yesim Basak Saclim - Grup Bunalim ***** 11 Basima Gelenler - Nilufer Baska - Hardal Baska Bir Sarki - Esmeray Bastan Anlat - Nilufer Başıma Gelenler - Nilufer Başka Kapıya - Fusun Onal Başka Sözüm Yok - Nilufer Bazen Nese Bazen Keder - Ilhan Irem Bebegim Melegim - Armagan Senol Bebek - Ali Riza Binboga Bebek - Ayferi Bebek - Esin Afşar Bebek - Juanito Bebek - Nesrin Sipahi Bebek - Ozdemir Erdogan Bekarlik Sultanlik - Berkant Bekleme Bosuna - Ayferi Beklenmeyen Misafir - Zaliha Beklersen - Guryeller Bekleyis - Banu Bekleyis - Verda Sumer Bekliyorum - Ertan Anapa Bekliyorum - Nonna Bella Belki - Aydin Tansel Belki Bir Gun Anlarsin - Erkin Koray Belki Bir Vals Belki Bir Tango (Tangolar) - Bes Yil Once On Yil Sonra Belki Bir Vals Belki Bir Tango (Valsler) - Bes Yil Once On Yil Sonra Belkis Hanimin Konagi - Melih Kibar Belle Marie - Fikret Kizilok Ben - Kazım Koyuncu Ben Aglarken Gulumserim - Yasar Guvenir Ben Anlamam - Nil Burak Ben Armudu Dislerim - Alpay Ben Bilirim - Barış Manço Ben Bir Asigim - Atilla Atasoy Ben Bir Hic Misim - Tanju Okan Ben Bir Kadinim - Nukhet Duru Ben Bir Koylu Kiziyim - Ajda Pekkan Ben Boyleyim - Coskun Demir Ben Boyleyim - Semiramis Pekkan Ben Böyleyim - Ayten Alpman Ben Buyum - Grup Cigrisim Ben De Mi Kabahat - Erol Evgin Ben Dul Bir Kadinim - Sezen Aksu Ben Erkek Olsaydim - Nukhet Duru Ben Eskiden Bu Muydum - Rana & Selcuk Alagoz Ben Gamli Hazan - Timur Selcuk Ben Geçerim Gönül Geçmez - 3 Hürel Ben Hayata Kusmedim - Berkant Ben Kalbimi Bilmez miyim - Kamuran Akkor ***** 12 Ben Mi - Fusun Onal Ben Miyim Ilk Defa Seven - Mehmet Taneri Ben Sana Boyledir O - Kenan Ben Sana Kulum - Ayferi Ben Sana Mecburum - Humeyra Ben Sana Vurgunum - Nukhet Duru Ben Sen Olsaydim - Fusun Onal Ben Sen Ve Mutluluk - Nonna Bella Ben Seni Sevdugumi (Tv Mix) - Kazım Koyuncu Ben Seni Sevduğumu - Kazım Koyuncu & Şevval Sam Ben Seni Seven Kadın - Nilufer Ben Seni Unutmak icin Sevmedim - Nese Karabocek Ben Sevmek Icin Dogmusum - Neco Ben Varim - Ayten Alpman Ben Yabanci Degilim - Mehmet Taneri Ben Yalnız Seni Sevdim - Nazan Öncel Ben Yarali Ceylanim - Modern Folk Uclusu Ben Yururum Yana Yana - Ayten Alpman Benden Bu Kadar - Asu Maralman Bengiz - Timur Selcuk Beni Arama - Tanju Okan Beni Bana Sor - Ayla Algan Beni Benimle Birak - Nukhet Duru Beni Biraz Dinler Misiniz - Berkant Beni De Seven Var - Sevda Karaca Beni Dinle - Erdem Alkin Beni Dusun - Melike Demirag Beni Dusun - Sevda Karaca Beni Hatırla - Ayşegül Aldinç Beni Hatirlar Misin - Fusun Onal Beni Hor Gorme Kardasim - Mogollar Beni Hor Gorme Kardesim - Ersen Beni Kor Kuyularda - Nukhet Duru Beni Kör Kuyularda - Timur Selçuk Beni Seven Olsaydi - Alagozler Beni Siz Delirttiniz - Cem Karaca Beni Terketme - Ertan Anapa Beni Tutsak Aldi - Turgay Merih Beni Unutma - Ayten Alpman Beni Yalnız Bırakma - Kamuran Akkor Benim Adım Şarkıcı - Nil Burak Benim Aşkım Beni Geçti - Fikret Kizilok Benim Bütün Dualarim Seninle - Ertan Anapa Benim Bütün Rüyalarım Seninle - Selçuk Ural Benim Çicegim - Peppino Gagliardi Benim De Bir Canım Yok Mu - Beyaz Kelebekler Benim de Canım Var - Neşe Karaböcek Benim De Canım Var - Tanju Okan Benim Derdim Seninle - Hümeyra Benim Dünyam Sensin - Mavi Işıklar ***** 13 Benim Kaderim Bu - Ayla Dikmen Benim Olursan - Şenay Benim Sevdam - Nil Burak Benim Şarkım - Işıl German Benimde Canım Var - Nesrin Sipahi Benimdin Sen Aşkınla - Ertan Anapa Benimle Bir Bütün Olmuş Dertlerim - Muzaffer Uludag Benimle Oynar Mısın - Bülent Ortaçgil Benimsin Bu Gece - Zaliha Benimsin Diyemedigim - Nukhet Duru Benimsin Diyemedim - Ali Kocatepe Berdus - Erol Buyukburc Berlin Berlin - Nur Yoldas Bestegah - Humeyra Beş Yıl Önce On Yıl Önce - palet plak- a - yüzü Beş Yıl önce On Yıl Sonra - palet plak- b - yüzü Beyaz Atli - Cem Karaca Beyaz Ev - Erkut Tackin Beyaz Guller - Atilla Atasoy Beyaz Gulum - Ozdemir Erdogan Beyaz Guvercin - Metin Ersoy Beyaz Guvercin - Timur Selcuk Beyaz Kelebekler (plak) - Beyaz Ulke - Senay Beyaz Yelkenli Gemi - Grup Cigrisim Beybonlar Gelin Ayşem Beyhude - Humeyra Beyoglunda Gezersin - Esin Afsar Bigudi - Fusun Onal Bile Bile - Nese Karabocek Bile Bile - Nur Yoldas Bile Bile - Semiramis Pekkan Bilemedim - Gönül Akkor Bilemem Bilemem - Kamuran Akkor Bilenler Kazaniyor - Ayla Algan Bilinmez - Atilla Atasoy Bilinmez ki - Selda Alkor Bilir Misin Seni Sevdigimi - Mavi Cocuklar Bilirsin - Sevda Karaca Biliryormusun - Esmeray Biliyorsun Susuyorsun - Bilgen Bengu Biliyorum Sensin O - Isil German Bilmem - Can Baser Bilmemkii - Berkant Bim Bam Bom - Yasemin Kumral Binboganin Kizi - Baris Manco Bindik Bir Alamete Gideyoz Kiyamete - Cem Karaca Bir Aci Kahvenin - Sezen Aksu Bir Aksam - Alpay 14 Bir Gun - Ozdemir Erdogan Bir Gun Anlarsin - Ayferi Bir Gun Beni Ararsan - Atilla Atasoy Bir Gun Darilip Bir Gun Barisma - Nilufer Bir Gun Elime Dusersen - Semiramis Pekkan Bir Gun Gelecek - Esmeray Bir Gun Karsilasirsak - Gokhan Abur Bir Gun O Yok Diyecekler - Senay Bir Gun Sana Donecegim - Patricia Carli Bir Gun Sen De Solarsin - Mavi Cocuklar Bir Gun Sen De Unutursun - Ertan Anapa Bir Gun Sende Kalìrsìn Bensiz - Ali Riza Binboga Bir Gunluk Ask - Sevda Karaca Bir Icim Su - Berkant Bir Insan Dogdu - Nukhet Duru Bir Kadeh Bir Sigara - Yasar Güvenir Bir Kadeh Rakim Var - Yasar Guvenir Bir Kadeh Senin İçin - Selcuk Ural Bir Kadin - Nukhet Duru Bir Kasi Kara - Esmeray Bir Kelebegin Yasam Öyküsü - Baris Manco Bir Kiz Bana Emmi Dedi - Selcuk Alagoz Bir Köşede Yanlız (1979) - Ajda Pekkan Bir Kucuk Dunyam Var - Esin Afsar Bir Masal Soyle - Ertan Anapa Bir Mevsimlik Ask - Sibel Egemen Bir Milli Kurtulus Turkusu - Timur Selcuk Bir Mirasyediye Agit - Cem Karaca Bir Nefes Gibi - Nukhet Duru Bir O Yana Bir Bu Yana - Asu Maralman Bir O Yana Bir Bu Yana - Muzaffer Uludag Bir Of Ceksem - Cem Karaca Bir of ceksem - Ersen Bir Roman Gibi - Rezzan Yucel Bir Sana Bir Bana - Sevil Vural Bir Selam - Barış Manço Bir Selam Yeter - Nilufer Bir Sen Kaldin - Can Baser Bir Sen Kaldin - Rana Alagoz Bir Sevda Geldi Basima - Sevda Karaca Bir Sevenin Sarkisi - Zumrut Bir Sevgi Istiyorum - Nazan Soray Bir Sevmek Bin Defa Ölmek Demek - 3 Hürel Bir Tuhafim Bu Aksam - Yasar Güvenir Bir Yigit Gurbete Gitse - Taci Bir Yildiz - Ilhan Irem Bir Yolcum Var - Berkant BİR ZAMANLAR - 15 - Track 15 Bir Zamanlar - Ilhan Irem Bir Zamanlar - Mehmet Taneri 15 Bir Zamanlar - Zumrut Bir Başka Sevgiliyi Sevemem - Erol Büyükburç Birak Beni - Grup Karma Birak Seveyim - Ayla Dikmen Birak Yakami - Can Okan Birakin Seviyorum - Yasar Guvenir Birakma Beni - Banu Birakma Beni - Okyay Birakma Beni - Verda Sumer Biraz Nesemi Bulsam - Ali Kocatepe Bırazcik Umut - Ayten Alpman Birazcik Yuz Ver - Gönül Turgut Birazdan - Berkant Birdenbire - Rezzan Yucel Birgun Biter - Erol Evgin Birgun Karsilasirsak - Gokhan Biri Var - Salim Dundar Biricik Sevgilim - Lale Belkis Birisi - Tanju Okan Birisine Birisine - Nil Burak Birkac Mektupluk Zaman - Ali Kocatepe Birlessin Butun Eller - Ilhan Irem Birlik Icin El Ele - Ali Riza Binboga Bitsin Bu Sevda - Fusun Onal Bitti - Zerrin Özer Bitti O Ruya - Juanito Biz Barışcı Milletiz - Füsun Onal Biz Böyleyiz - Lale Akad Biz Dunyadan Gider Olduk - Ersen Biz Kadinlar - Pakize Suda Bize Kalan Nedir - Coskun Demir Bize Lokman Hekim Gerek - Ali Riza Binboga Bize Nazar Degdi - Kamuran Akkor Bize Sevdali Densin - Ali Cetin Bizim Sarkimiz - Mehmet Pekun Bizim Sarkimiz - Timur Selcuk Bizim Son Gecemiz - Tayfun Bizim Tango - Erol Evgin Blue Boys - Yine Yeşillendi Boğaziçi - Yeşim Bolu Beyi - Selçuk Alagöz Bora Ayanoglu Bombos Gecmis Bir Ömür Bora Ayanoğlu - Güller ve Dudaklar Bora Ayanoğlu - Kırık Aynalar Bora Ayanoğlu - Varmayın Üstüme Bosvere Bosvere - Nil Burak Bosvermisim Dunyaya - Ajda Pekkan Boş Sokak - Ajda Pekkan Boşver - Nukhet Duru & Neco Boşverdim - Nilufer 16 Boşvermişim Dünyaya - Güneri Tecer Boyle Bir Rastlanti - Sibel Egemen Boyle Bitsin - Gokhan Böyle Bu Dünya - Nonna Bella Böyle Gelmis Böyle Geçer - Gönül Akkor Böyle Gelmis Böyle Gider - Ayla Dikmen Böyle mi Başlar - Yeşim Böyle mi Olmaliydi - Tanju Okan Böyle Yazmış Yaradan - Ali Kocatepe Böyledir Akşamları istanbul'un - Timur Selcuk Bu Ask Burada Biter - Kumdan Kaleler Bu Aşk Yolunda - Nilufer Kocyigit Bu Aşkın Sonunu - Başak Tamer Bu Bahar Baska Bahar - Ali Kocatepe Bu Benim Şarkım - Zümrüt Bu Bir Başka Masal - Juanito Bu da Bizlerden - Ersen Bu Defter Kapansin - Asu Maralman Bu Engeller Arasinda - Aydın Tansel Bu Film Bitmeli - Nilufer Bu Gece - Nukhet Duru Bu Gece - Rezzan Yucel Bu Gece Bizim Gecemiz - Metin Ersoy Bu Gece Kacir Beni - Semiramis Pekkan Bu Gece Senle Olalim - Ali Atasagun Bu Havanin Tadi Baska - Mujdat Akgun Bu Hikaye Boyle Bitsin - Zumrut Bu Is Tamamdir - Nukhet Duru Bu Mahallede - Ersan Erdura Bu Nasil Dunya - Fatos Balkir Bu Ne - Gonul Yazar Bu Ne Acaip Dunya - Fusun Onal Bu Ne Bicim Hayat - Semiramis Pekkan Bu Ne Dünya - Yeliz Bu Ne Yalan Dünya - Erol Buyukburc Bu Oyun Boyle Surer - Gokben Bu Sabah Yagmur Var - MFO Bu Sana Son Mektubum - Erkin Koray Bu Sana Son Seslenişim - Ayten Alpman Bu Seni Özleyişim - Beyaz Kelebekler Bu Son Gece - Tanju Okan Bu Son Olsun - Ayferi Bu Son Olsun - Cem Karaca Bu Yanlız Geceler - Esin Afsar Bu Yil Benim Yeşil Bağım - Edip Akbayram Bugulu Gözler - Beyaz Kelebekler Bugün Ayın Işıgı - Esin Afşar Bugün Başka Bir Gün - Ali Kocatepe Bugün Bizde Bayram Var - Edip Akbayram Bugün Sen Yarında Bir Başkası - Arzu ***** 17 Bugün Yarın Daima - Timur Selçuk Bugünden Sonra Bana Hersey - Zafer Banu Hulya Bulmak İsterim Seni - Erol Evgin Bulunur Mu Bulunur Mu - Zerrin Zeren Bulutlar - Lili Ivanova Buna Sevmek Denirse - Banu Bunalım - İlhan İrem Bundan İyisi Can Saglıgı - Hümeyra Bundan Sonra Atmam Seni - Selda Bundan Sonra Bizi - Selda Bunlar Da Geçer - Füsun Onal Burak Kut - Bebegim Burcak Tarlasi - Tulay German Burcin - Daşlı Gala Burçlar - Behiç & Füsun Altındağ Buruk Acı - Esin Engin Buruk Acı - Gönüll Yazar Butun Dualarım Seninle - Berkant Büklüm Büklüm - Unutulmayan Şarkılar Büklüm Büklüm - Tülay Bülbül - Selda Bülbül Ötmez Derdim Bitmez - Gökhan Bülbül Yuvası - Berkant Bütün Aşklar Tatlı Başlar - Beyaz Kelebekler Bütün İckiler Benden - Alpay Büyücü - Atilla Atasoy Büyük Aşk - Gönül Yazar Büyüme Çocuk - Melike Demirag Büyüme Çocuk - Nukhet Duru Büyümüsün - Esmeray - C - Ç - 18 Caddeden Sokaklara - Timur Selcuk Cagrı - Küzenler Cal Beni - Funda Postacı Cal Cingene - Tanju Okan Cal Yine Ayni Plagi Cal - Nil Burak Cam Sakızı - Fatoş Balkir Cambaz - Nükhet Duru Camdan Küre - Haramiler Camlıca Yolunda - Haramiler Can Bedenden Çıkmayınca - Barış Manco Can Dünya Anadolu - Ersen Can Karagözlüm - Alpay Canan - Nur Yoldas Cani Sıkilan Adam - Esin Afsar Caniko - Nejat Reha İkilisi Canım Benim - Erol Evgin Canım Benim - Füsun Onal Canım Can Çekişmede - Banu Canım İncicim - Dario Moreno Canım İstanbul - Yıldırım Gürses Canım İsterse - Ertan Anapa Canım İzmir - Dario Moreno Canim Kardesim - Cahit Oben Canım Kardeşim (1.Flim Müziği) Canım Kardeşim (2.Flim Müziği) Canim Kibrisim - Nil Burak Canim Kurban - Erol Evgin Canim Senle Olmak Istiyor - Ozdemir Erdogan Canim Sevgilim - Salim Dundar Canim Yandi - Nukhet Duru Canima Degsin - Nil Burak Canm Vatanm - Juanito Capkin - Ajda Pekkan Capkin Cocuk - Arzu Capkin Kiz - Gonul Yazar Capkin Kiz - Jale Birsel Capkinim Hovardayim - Nermin Candan Caren Yok - Erkut Tackin Caresiz - Tanju Okan Caresizim - Funda Caresizim - Yasar Guvenir Ce Sera Le Tems - Barış Manço Cek Cek - Cetin Alp Cek Halati Gonlum - Nukhet Duru Cemalim - Erkin Koray Cemberimde Gul Oya - Selda Cemile - Erkin Koray Cennet Yolu - Alpay Ceri Basi - Nukhet Duru Cerkez Kizi - Erol Buyukburc ***** 19 Cesmi Siyahim - Gulden Karabocek Ceylan - Erkin Koray Ceylan - Humeyra Ceylan Gibi - Hayko Cicek Dagi - Erkin Koray Cicekci Kiz - Fehmi Ege Cicekler Gul Bahcesini - Berkant Ciceklerin Dili - Hulya Cici Pabucum - Berkant Cigdem Derki - Zerrin Zeren Cik Git Kolumdan - Meral & Zuhal Cik Ortaya - Sevda Karaca Cillim - Kenan Cingenem - Berkant Ciripi Ciripa - Gokben Cisil Cisil Yağmur - Aydin Tansel Citir Pitir - Yasemen Coban - Esin Afsar Coban Yıldızı - Barış Manço Coban Yildizi - Melih Kibar Cocuk Gozler - Ersan Erdura Cocuk Oyunu - Ilhan Irem Cocuk ve Anne - Esin Afsar Cocuk Ve Dev - Sezen Aksu Cocuklar - Edip Akbayram Cocuklar Gibi - Banu Cocuklar Gibi - Fusun Onal Cocukluga Ozlem - Serter Bagcan Cocukluk Gunleri - Ozdemir Erdogan Cok Görmeyin Ne Olur - Yasar Güvenir Colours - Fikret Kizilok Coz Beni - Sevda Karaca Cöpcüler - Erkin Koray Cukulata Sevgilim - Zafer Banu Hulya Cumartesi Pazar - Ertan Anapa Cumbur Cemaat - Erkin Koray Cunku Ben Dostum - Ali Riza Binboga Çagır Beni - Haramiler Çagırdın Sana Küstüm - Ayten Alpman Çagrı - Barış Manço Çakıl Taşları - Ersen Çakır - Nükhet Duru Çakır Eminem - Nonna Bella Çakmagı Çak - Ersen Çal Çal - Güzin & Baha Çal Çalgıcı - Bora Ayanoglu Çal Çingene - Ayferi Çalacak Aşk Dolu Şarkılar - Zerrin Özer Çalamazsın Mutlulugumu - Işıl Yücesoy Çalikuşu - Esin Engin ***** 20 Çalsam Birgün Kapını - Turgay Merih Çalsın Sazlar - Gönül Yazar Çapkınım Hovardayım - Nermin Candan Çaren Yok - Erkut Taçkın Çaresisim - Funda Çayır Çimen Geze Geze - Mavi Işıklar Çek Çek - Çetin Alp Çek Kayikci - Nilgun Atilgan Çekilmez Bu Dünya - Taci Osman Çemberimde Gül Oya - Selda Bağcan Çicek Abbas - Cahit Berkay - Moğollar Çiçek Dağı - Zafer Dilek Çıkmaz Sokak - Işıl Yücesoy Çikmaz Yollar - Sadik Butunley Çilli Bom - Lale Belkis Çingene - Lale Belkis Çingenemi - Berkant Çirozname - Şenay Çoban Çesmesi - Timur Selcuk Çoban Pınarı - Ayla Dikmen Çocuksu Gözler - Ersan Erdura Çok Mu Gördün - Gökben Çok Yalnızım - Berkant Çok Yalvardım - Beyaz Kelebekler Çok Yazık - Mina Çökertme - Cem Karaca Çökertme - Erol Büyükburç Çöpcatan - Semiramis Pekkan Çöpçüler - Erkin Koray - D - 21 Dadaloglu - Cem Karaca Dag Cicekleri - Murat Ses Daglar Dagladi Beni - Edip Akbayram Daglar Daglar - Baris Manco Daglar Engel Oldu - Alpay Dağlarda Kar Sesi Var - Kazım Koyuncu Dağların Gözyaşları - Alpay Daha Dun Gibi - Erkut Tackin Daha Neler - Ajda Pekkan Daha Sabaha Cok Var - Fusun Onal Daktilo Daktilo - Nurhan Damcioglu Dalgamiza Bakalim - Sadri Alisik & Ozturk Serengil Dalkavuk - Senay Dam Ustune Cul Serer - Gulden Karabocek Dam Ustune Cul Serer - Seyhan Karabay Dam Üstüne Un Eler - Beyaz Kelebekler Damarımda Kanımsın - Unutulmayan Şarkılar Damarimda Kanimsin - Gonul Akkor Damarımda Kanımsın - Nazan Öncel Damarimda Kanimsin - Nese Karabocek Dan Dan - Fecri Ebcioglu Dan Dan - Guneri Tecer Dane Dane Benleri - Selda Dane Dane Benleri Var - Zerrin Zeren Dangalak Palas - Şen Bahrıyeliler Danis Kalbine - Nil Burak Dans Dans Dans - Nukhet Duru Dans Et - Humeyra Dans Et - Tanju Okan Danset - 21. Peron Dayak Cennetten Çıkma - Rana Alagoz Dayanamiyorum - Zerrin Ozer De - Modern Folk Üçlüsü Dede Efendi - Siluetler Dedikodu - Guliz Dedikodu - Neco Dediler - Ersan Erdura Dedim ki Yoh Yoh - Huseyin Çakmak Defter-i Divanimiz - Nur Yoldas Degismeyen Ne Kaldi - Berkant Degmen Benim Gamli Yasli - Edip Akbayram Deli Balim - Guzin & Baha Deli Deli - MFO Deli Divane - Erol Evgin Deli Diyorlar Bana - Nukhet Duru Deli Etme Beni Ask - Tulay Deli Gibi Sevdim - Tanju Okan Deli Gonlum - Mustafa Alpagut Deli Gonlum - Nukhet Duru Deli Gonul - Ali Kocatepe ***** 22 Deli Kalbim - Mario Zelinotti Deli Yunus - Bora Ayanoglu Delicesine - Gokben Delicesine - Serter Bagcan Delisin - Cici Kızlar Deliyim Seviyorum - Selcuk Alagoz Demedim mi - Cem Karaca Demek ki Oyle - Ayse Mine Demirciler - Selçuk Alagöz Demiyom Mu - Nese Karabocek Deniz Kili - Mavi Cocuklar Deniz Kizi - Timur Selcuk Deniz Ustu Kopurur - Cem Karaca Deniz Ustu Kopurur - Edip Akbayram Deniz Ustu Kopurur - Kontlar Deniz Ve Mehtap - Yasar Güvenir Deniz ve Mehtap - Dario Moreno Deniz Ve Mehtap - Ozdemir Erdogan Deniz ve Mehtap - Tanju Okan Denizalti Ruzgarlari - Okay Temiz Denizciler - Alpay Denizin Dibinde Hatcem - Ayla Algan Denizlinin Horozlari - Beyaz Kelebekler Deprem - Nukhet Duru Derbeder Omrum - Timur Selcuk Derdim Var Daglar Kadar - Gokben Derdimi Dokersem Derin Dereye - MFO Dere Boyu Kavaklar - Baris Manco Dere Geliyor - Tulay German Dere Geliyor Dere - Gonul Turgut Deriko - Modern Folk Uclusu Derman Bulunmaz - Ersen Derrule - Arzu Dert Bende - Esin Engin Dert Bende Derman Sende - Ajda Pekkan Dert Olur - Banu Dert Ortagim - Semiramis Pekkan Dert Sarkisi - Nese Karabocek Dertlenmeyelim - Semiramis Pekkan Dertlerimi Zincir Yaptim - Selcuk Ural Dertli Dünya - Ali Kocatepe Dertli Kaval - Ersen Derule - Baris Manco Deryanin Gunahi Ne - Nur Yoldas Develi Daylar - Mavi Cocuklar Dibi Dibi Da - Rana Alagoz Dicle Firat - Guzin & Baha Diday Diday Dom - Uc Hurel Dik Kalbimdeki Yarayi - Bilgen Bengu Dilber - Hümeyra ***** 23 Dile Benden Ne Dilersen - Mavi Cocuklar Dile Benden Ne Dilersen - Sibel Egemen Dilek Taşı - Ferdi Özbegen Dilenci - Atilla Atasoy Dilerim Tanrıdan - Ali Kocatepe Dilo Dilo Yaylalar - Kamuran Akkor Diloy - Kaygisizlar Dinle - Şebnem Paker Dinle Dostum Beni Dinle - Ali Kocatepe Dinle Son Sozum Sana - Berkant Direnis Turkusu - Timur Selcuk Diri Dahdar - Gokben Disarda Kar Yagiyor - Unol Buyukgonenc Disi Denen Canli - Tunay Akdeniz Disko Segah - Nur Yoldas Div Div - Kamuran Akkor Divane Asik - Ersen Divane Gonlum - Grup Karma Do Do Do - Humeyra Dogdugum Ev - Lale Belkis Dogru mu Dogru mu - Kamuran Akkor Dogum Gunu - Marc Aryan Dogum Gunun Kutlu Olsun - Berkant Dogum Gunun Kutlu Olsun - Esin Engin Dogum Gunun Kutlu Olsun - Semiramis Pekkan Doğu Karadeniz Türküleri - Hekimoğlu Doktor Doktor - Erkin Koray Dokturu - Dokunmayin Sarhosa - Serpil Orumcer Dokuz Tas - Nil Burak Doldum - MFO Doldurun Kadehleri - Nesrin Sipahi Dolsun Kadehler - Guzin & Baha Domates Biber Patlıcan - Barış Manço Don Artik - Senay Don Bak Nerdeysen - Ercan Turgut Don Bana - Coskun Demir Don Bana - Mina Don Bana Sen - Okyay Don Desem Doner misin Bana - Baris Manco Don Gel - Suavi Dondun Ya - Nil Burak Done Sevdigim - Ersen Donek Turkusu - Timur Selcuk Donemez ki Bana - Gonul Yazar Donemezsin - Ercan Turgut Donemezsin Bana - Beyaz Kelebekler Doner Dunya - Uc Hurel ***** 24 Donme Dolap - Modern Folk & Aysegul Aldinc Donmek - Humeyra Donmem Sana - Ajda Pekkan Donmeyeceksin - İskender Dogan Donmeyen Yillar - Azize Gencebay Donmeyen Yillar - Esin Engin Donsen Bile - Nilufer Donulmez Bir Yoldayim - Humeyra Donus - Zumrut Dort Mevsim - Hulya Kirbag Dort Mevsimde Sen - Nese Karabocek Dost Aci Soyler - Erkin Koray Dost Bilme Nazi - Turgay Merih Dost Diye - Banu Dost Kazanmak - Ali Riza Binboga Dost Olayi - Ali Riza Binboga Dosta Selam Olsun - Ersen Dostlar Beni Hatirlasin - Ersen Dostlar Merhaba - Ersen Dostlar Sagolsun - Bora Ayanoglu Dostlar Sağolsun - Ümit Besen Dostlarim - Selim Sam Dostlarim - Tanju Okan Dostluga Davet - Grup Anadolu Major Dostluga Davet - Modern Folk Üçlüsü - Nukhet Duru Dostluk Sevgiyle - Dostum Ben Bu Dunyaya - Erol Evgin Dostum Dostum - Atilla Yelken Dostum Dostum - Gulden Karabocek Doy Doy Doymadim - Senay Doyulur Mu - Erol Buyukburc Döne Döne - Nur Yoldaş Dönemez ki Bana 1970 - Gönül Yazar Dönence - Barış Manço Dönmeyeceksin - İskender Dogan Drama Koprusu - Esin Afsar Drama Koprusu - Haramiler Drama Koprusu - Mogollar Dream Girl - Baris Manco Dua - Cantekin Dud - Lli - Modern Folk Üçlüsü Dudaklarımda Arzu - Belkis Özener Dudaklarimda Sarkisin - Erol Buyukburc Dugum Dugum - Mehmet Pekun Dugum Dugum Baglanmisiz - Gulistan Okan Dugun Aksami - Selma Guneri Dugun Alayi - Rana Alagoz Dugun Gecesi - Volkanlar Orkestrasi Dugun Sarkisi - Berkant Dul Halayi - Nazan Soray Dulun Sarkisi - Timur Selcuk ***** 25 Duman Efe Alaçamın Bayırı Dumanli Dumanli - Edip Akbayram Dun Derken - Gonul Yazar Dunden Bugune - Timur Selcuk Dunya - Seyyal Taner Dunya Bana Viz Gelir - Sevtap Dunya Bana Viz Gelir - Sevtap Cetinkale Dunya Benim Oldu - Fusun Onal Dunya Bir Yana - Nilufer Dunya Donuyor - Ajda Pekkan Dunya Donuyor - Ayferi Dunya Donuyor - Fecri Ebcioglu Dunya Donuyor - Marc Aryan Dunya Donuyor - Nilufer Dunya Dunya - Kerem Ylmazer Dunya Son Bulsa Da - Guryeller Dunya Tersine Donse - Ayla Algan Dunyalar Benim Olur - Alpay Dunyami Yikti Gecti - Nil Burak Dunyanin Sekizinci Harikasi - Nazan Soray Dunyaya Bak Biraz - Fusun Onal Dur Dinle Sevgilim - Gulden Karabocek Dur Dur Gitme - Alpay Durduramayacaklar Halkin Coskun Akan Selini - Cem Karaca Durdurun Dunyayi - Ajda Pekkan Durma Ha Durma - Baris Manco Dusmanlarim Catlasin - Semiramis Pekkan Dusmanlarim Catlasin - Zafer Dilek Dusmanlarim Catlasin - Kamuran Akkor Dusumde Gordum Seni - Ozdemir Erdogan Dusunus - Erkin Koray Duyan Yok Ki - Erdem Alkin Duyar Misin - Timur Selcuk Duyduk Duymadik Demeyin - Ozdemir Erdogan Duydum Ki Unutmusun - Okyay Duygular- Nilufer Duygusuz - Atilla Atasoy Düğüm Düğüm Bağlanmışız - Gülistan Okan Dün Derken - Gönül Yazar Dünya Dönüyor - Marcaryan Dünya Dönüyor - Nilufer - E - 26 Edali Gelin - Cem Karaca Edremit Vana Bakar - Selcuk Alagoz Efe Efem - Modern Folk Üçlüsü Efem - Alpay Efkar - Erol Evgin Eger Dunyaya Yeniden Gelseydim - Berkant Eglenelim Doya Doya - Metin Ersoy Ekmek Parasi - Ersen El F - Modern Folk Üçlüsü El Cek Tabip - Cem Karaca El Cordobes - Zafer Dilek Ela Gözlü Sey - Serpil Orumcer Elalem Ne Der - Seyyal Taner Elbet Bir Gun Bulusacagiz - Erol Buyukburc Elde Var Huzun - Nur Yoldas Ele Gune Karsi - MFO Elele - Ozdemir Erdogan Elele Verelim - Serter Bagcan Elemterefis - Beyaz Kelebekler Elif - Esin Afsar Elif - Melih & Faruk & Hulya Elif - Modern Folk Uclusu Elif Deyi - Kaygisizlar Elimde Degil - Nil Burak Ella Ella - Kazım Koyuncu Eller Eller - Nazan Soray Eller Gider Mersine - Grup Cigrisim Ellerim Bomboş - Unutulmayan Şarkılar Elma - Muzaffer Uludag Elma Sekeri - Berkant Elmalarin Yongasi - Beyaz Kelebekler Elveda - Cetin Alp Elveda - Nil Burak Elveda - Seyyal Taner Elveda - Sibel Egemen Elveda Meyhaneci - Guryeller Elveda Meyhaneci - Nese Karabocek Elveda Sarkilara - Ayferi Elveda Sevgilim - Ilham Iren Elveda Yavrularim - Esmeray Emel Sayın Senden Başka Emelim - Esin Engin Eminem - Eminem - Ali Atasagun Eminem Eminem - Kupa Dortlusu Emmioglu - Cem Karaca Emmo - Fikret Kizilok Emrah - Cem Karaca Emrah - Cem Karaca & Apaslar En Guzel Sey Hayatta - Ayla Dikmen En Son Hatira - Esin Engin ***** 27 Eninde Sonunda - Gokben Eninde Sonunda - Sevda Karaca Entarisi Ala Benziyor - Dario Moreno Entarisi Ala Benziyor - Saniye Can Er Mektubu - İlhan İrem Erebilsem Muradima - Grup Cigrisim Erenler - Cem Karaca Erkek Adin - Ajda Pekkan Erkekleri Taniyin - Ajda Pekkan Erkut Taçkın - Erovision 1980-2 - Ajda Pekkan Erovision Final 1980-1 - Ajda Pekkan Erzincanin Daglari - Muzaffer Uludag Esegi Saldim Cayira - Timur Selcuk Esinti - Berkant Eski Camlar Bardak Oldu - Guzin & Baha Eski Dostlar Ne Oldu - Verda Sumer Eski Gunler - Erol Evgin Eski Sandal - Semiramis Pekkan Eski Sevgili - Banu Eski Tufek - Banu Eskiler Ne Demisler - Erkin Koray Eskilerden Bir Tango - Ozdemir Erdogan Eskisi Gibi - Nazan Soray Eskisi Gibi Degilim - Semiramis Pekkan Eskiya Dunyaya Hukumdar - Edip Akbayram Esmerim Bicim Bicim - Beyaz Kelebekler Esmerler Başkadır - Ertan Anapa Essiz Sevgilim Benim - Nese Karabocek Estarabim - Erkin Koray Estergon Kalesi - Baris Manco Estergon Kalesi - Grup Donusum Etme Eyleme - Erol Evgin Evet mi Hayir mi - Kamuran Akkor Evrese - Okay Ergil Evrese Yollari - Okay Ergil Folk Uclusu Evvel Zaman Icinde - Berkant Evvel Zaman Icinde - Nil Burak Ey Sevgili Sevgilim - Humeyra Eylul'de Gel - Alpay Eyvah - Erkin Koray Eyvah Gonul Sana - Selda Eyvallah - Hayko - F - 28 Fabrika Kızı - Alpay Fasulya - Fesuphanallah - Erkin Koray Fidye - Sibel Egemen Findik Dallari - Mavi Isiklar Firat Kenarinda Yüzen Kayiklar - TPAO Batman Orkestrasi Firtina - Atilla Atasoy Firtinadir Eser Gonul - Cantekin Firuze - Sezen Aksu Fisilda Kulagima - Nukhet Duru Fıstık Gibi - Belkis Özener Fistik Gibi - Erol Buyukburc Fiye Fiye - Kupa Dortlusu Flort - Fusun Onal - G - Ğ - 29 Gafil Gezme Şaşkin - Ersen Galatasaray - Mahsun Kırmızıgül Gamze Deyim Deva Bulmam - Barış Manço Gardiyan - Los Alcarson Garip - Edip Akbayram Garip Olmus Deli Gonlum - Erol Evgin Gasgabah 1972 (Azerice) - Cansu Gec Anladim - Nese Karabocek Gece Gunduz - Beyaz Kelebekler Gece Vakti - Hardal Gecekondu - Ye Ye - Ayla Algan Geceler - Tulay Geceler Sayilmaz Yasanmadikca - Ali Kocatepe Gecelerim - Dogan Canku Gecelerim - Modern Folk Uclusu Gecen Yaz - Ersan Erdura Gecen Yaz - Sezen Aksu Gecenin Karasini - Cem Karaca Geceyi Neyleyim - Humeyra Gecmis Ola - Nese Karabocek Gecti Gecti - Nil Burak Gecti Guzelim - Nazan Oncel Geçmiyor Günler - Ersen Geçsede Gençlik Çağım - Neşe Karaböcek Geçti Borun Pazarı Sür Eşşeğini Niğdeye - Ersen ve Dadaşlar Gel - Ajda Pekkan 1971 Gel Artik Sevgilim - Noyan Noyan Gel Artik - Tulay Gel Artik - Tülay Özer Gel Bak Ne Söylicem - Erkin Koray Gel Bana - Sezen Aksu Gel Bana Dans Edelim - Metin Ersoy Gel Bari Bari - Gulden Karabocek Gel de Yanma - Erol Evgin Gel Desem Gelemem ki - Gönül Yazar Gel Desem Gelir Misin - Atilla Atasoy Gel Desen Gelemem ki - Gonul Yazar Gel Eglenelim - Fatos Balkir Gel Esmerim - Adamo Gel Esmerim - Okyay Gel Ey Denizin Nazli Kizi - Modern Folk Uclusu Gel Gel - Cem Karaca Gel Gel - Fusun Onal Gel Gel Gel - Birsen Armagan Gel Gulum - Nil Burak Gel Guzelim - Berkant Gel Kardes Seninle Melih & Faruk & Hulya Gel Şarkı Söyle - Nesrin Sipahi Gel Taksime Gel - Omur Goksel Gel Teskere - Esmeray ***** 30 Gel Unutalim - Zumrut Gel Yanima Gel - Rana & Selcuk Alagoz Gelen Aglar Giden Aglar - Ali Kocatepe Gelene Hos Geldin - Veronika Gelevera Deresi - Kazım Koyuncu Gelin Ayse - Modern Folk Uclusu Gelin Ayse - Tulay German Gelin Aysem - Beybonlar Gelin Canlar Bir Olalim - Tulay German Gelincik - Ismet Nedim Geliver - Erol Evgin Gelme Ölüm - Tanju Okan Gelmezsen Donmezsen - Lale Belkis Gelsen Bana - Gelsin Aklin Basina - Isil German Gemiciler - Dores Genc Kalmak Istiyorum - Fusun Onal Genc Kiz Oldum Ben - Fusun Onal Genc Kizlar - Aydin Tansel Genclige Veda - Yildirim Gurses Gencligim - Selcuk Alagoz Genclik Basimda Duman - Guzin & Baha Genclik Sarkisi - Timur Selcuk Gençligim Anilar Neredesiniz - Ipek Pinar Gençlik Yılları - Ajda Pekkan 1971 Gercek Nerde - Senay Gercek ve Dus - Nukhet Duru Gercekci Sarki - Ozdemir Erdogan Gercekleri Istiyorum - Grup Cigrisim Geri Donulmez Bir Yoldayim - Nil Burak Geri Donulmez Yoldayim - Nese Karabocek Gerisi Viz Gelir - Nukhet Duru Gesi Baglari - Baris Manco Gesi Baglari - Ozdemir Erdogan Gesi Baglari - Selda Getir Guzelim - Nazan Oncel Gezsen Anadoluyu - Modern Folk Uclusu Gidelim Buralardan - Muzaffer Uludag Gidemediklerimiz - Humeyra Giden Genclige - Recep Aktug Giderim - Ahmet Kaya - Niran Unsal Gidiyom Gidemiyom - Basak Tamer Gidiyor Elden Genclik - Ertan Anapa Gidiyorum - Nukhet Duru Gidiyorum Gidiyorum - Tulay Gilgamis - Cem Karaca & Apaslar Girdin Hikayeme - Nur Yoldas Giresun'un Kayiklari - Mavi Isiklar Girne'den Yol Bagladik - Yasemin Kumral Git Istersen - Nesrin Sipahi ***** Önce Sağlıklı,Sonra İyi Günlerde Dinleyiniz. Buyrun Linkler : Rapid Linkleri : 1. http://rapidshare.com/files/17836580...ezi__287_i.rar 2. http://rapidshare.com/files/17841797...ezi__287_i.rar 3. http://rapidshare.com/files/17841798...ezi__287_i.rar 4. http://rapidshare.com/files/17841789...ezi__287_i.rar 5. http://rapidshare.com/files/17842333...ezi__287_i.rar 6. http://rapidshare.com/files/17842343...ezi__287_i.rar 7. http://rapidshare.com/files/17842631...ezi__287_i.rar 8. http://rapidshare.com/files/17842655...ezi__287_i.rar 9. http://rapidshare.com/files/17842561...ezi__287_i.rar 10. http://rapidshare.com/files/17842587...ezi__287_i.rar 11. http://rapidshare.com/files/17842830...ezi__287_i.rar 12. http://rapidshare.com/files/17842830...ezi__287_i.rar 13. http://rapidshare.com/files/17842843...ezi__287_i.rar 14. http://rapidshare.com/files/17843271...ezi__287_i.rar 15. http://www.upshare.net/download.php?...914&setlang=tr 16. http://rapidshare.com/files/17843610...ezi__287_i.rar 17. http://rapidshare.com/files/17843628...ezi__287_i.rar 18. http://rapidshare.com/files/17843656...ezi__287_i.rar 19. http://rapidshare.com/files/17892334...ezi__287_i.rar 20. http://rapidshare.com/files/17892314...ezi__287_i.rar 21. http://rapidshare.com/files/17892136...ezi__287_i.rar 22. http://rapidshare.com/files/17892147...ezi__287_i.rar 23. http://rapidshare.com/files/17892155...ezi__287_i.rar 24. http://rapidshare.com/files/17892169...ezi__287_i.rar 25. http://rapidshare.com/files/17892156...ezi__287_i.rar 26. http://rapidshare.com/files/17892355...ezi__287_i.rar 27. http://rapidshare.com/files/17892353...ezi__287_i.rar 28. http://rapidshare.com/files/17892320...ezi__287_i.rar 29. http://rapidshare.com/files/17892502...ezi__287_i.rar 30. http://rapidshare.com/files/17892535...ezi__287_i.rar 31. http://rapidshare.com/files/17892545...ezi__287_i.rar 32.A - http://rapidshare.com/files/17931232...7_i_32_-_A.rar 32.B - http://rapidshare.com/files/17931252...7_i_32_-_B.rar 33.http://rapidshare.com/files/17927888...__287_i_33.rar 34.http://rapidshare.com/files/17927903...__287_i_34.rar 35.http://rapidshare.com/files/17928125...__287_i_35.rar 36.http://rapidshare.com/files/17927924...__287_i_36.rar 37.http://rapidshare.com/files/17928099...__287_i_37.rar 38.http://rapidshare.com/files/17928210...__287_i_38.rar 39.http://rapidshare.com/files/17928230...__287_i_39.rar 40.http://rapidshare.com/files/17928186...__287_i_40.rar 41.http://rapidshare.com/files/17928108...__287_i_41.rar 42.http://rapidshare.com/files/17928294...__287_i_42.rar 43.http://rapidshare.com/files/17928291...__287_i_43.rar 44.http://rapidshare.com/files/17928283...__287_i_44.rar 45.http://rapidshare.com/files/17928294...__287_i_45.rar 46.http://rapidshare.com/files/17928310...__287_i_46.rar 47.http://rapidshare.com/files/17928319...__287_i_47.rar 48.http://rapidshare.com/files/17928322...__287_i_48.rar 49.http://rapidshare.com/files/17928297...__287_i_49.rar 50.http://rapidshare.com/files/17928354...__287_i_50.rar 51.http://rapidshare.com/files/17928647...__287_i_51.rar 52.http://rapidshare.com/files/17928523...__287_i_52.rar 53.http://rapidshare.com/files/17928724...__287_i_53.rar 54.http://rapidshare.com/files/17929128...__287_i_54.rar 55.http://rapidshare.com/files/17928584...__287_i_55.rar 56.http://rapidshare.com/files/17929135...__287_i_56.rar 57.http://rapidshare.com/files/17929163...__287_i_57.rar 58.http://rapidshare.com/files/17929194...__287_i_58.rar 59.http://rapidshare.com/files/17929114...__287_i_59.rar 60.http://rapidshare.com/files/17928633...__287_i_60.rar 61.http://rapidshare.com/files/17929161...__287_i_61.rar 62.http://rapidshare.com/files/17929210...__287_i_62.rar 63.http://rapidshare.com/files/17929214...__287_i_63.rar 64.http://rapidshare.com/files/17929212...__287_i_64.rar 65.http://rapidshare.com/files/17930503...__287_i_65.rar 66.http://rapidshare.com/files/17930577...__287_i_66.rar 67.http://rapidshare.com/files/17930597...__287_i_67.rar 68.http://rapidshare.com/files/17930618...__287_i_68.rar 69.http://rapidshare.com/files/17931025...__287_i_69.rar 70.http://rapidshare.com/files/17930644...__287_i_70.rar 71.http://rapidshare.com/files/17930653...__287_i_71.rar 72.http://rapidshare.com/files/17930665...__287_i_72.rar 73.http://rapidshare.com/files/17930684...__287_i_73.rar 74.http://rapidshare.com/files/17931064...__287_i_74.rar 75.http://rapidshare.com/files/17930956...__287_i_74.rar 76.http://rapidshare.com/files/17931164...__287_i_76.rar 77.http://rapidshare.com/files/17930919...__287_i_77.rar 78.http://rapidshare.com/files/17931174...__287_i_78.rar 79.http://rapidshare.com/files/17931184...__287_i_79.rar 80.http://rapidshare.com/files/17931172...__287_i_80.rar 81.http://rapidshare.com/files/17931224...__287_i_81.rar 82.http://rapidshare.com/files/17931630...__287_i_82.rar 83.http://rapidshare.com/files/17931139...__287_i_83.rar Ziddu Linkleri : 1. http://www.ziddu.com/download/305157...tdr.1.rar.html 2. http://www.ziddu.com/download/305411...tdr.2.rar.html 3. http://www.ziddu.com/download/305410...tdr.3.rar.html 4. http://www.ziddu.com/download/305411...tdr.4.rar.html 5. http://www.ziddu.com/download/305418...tdr.5.rar.html 6. http://www.ziddu.com/download/305413...tdr.6.rar.html 7. http://www.ziddu.com/download/305419...tdr.7.rar.html 8. http://www.ziddu.com/download/305420...tdr.8.rar.html 9. http://www.ziddu.com/download/305423...tdr.9.rar.html 10. Free File Hosting & Video Downloads, Free File Sharing, Online Friends Network - Ziddu Not: "Dark White" nick'li arkadasdan alintidir. |
|
|
|
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|